Vijesti

07. travnja 2006.

Damir Jandrašek postao član Uprave Raiffeisen Investa

Damir Jandrašek postao član Uprave Raiffeisen Investa

Damir Jandrašek postao je član Uprave Raiffeisen Investa, društva za upravljanje investicijskim fondovima.

Damir Jandrašek postao je član Uprave Raiffeisen Investa, društva za upravljanje investicijskim fondovima. Osim Jandrašeka, u Upravi Raiffeisen Investa još je i Hrvoje Fajdetić, CFA, predsjednik Uprave.
 
Jandrašek je rođen u Zagrebu, 1971. godine, gdje se i školovao. Diplomirao je 1997. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Raiffeisen grupi pridružio se u travnju 1999. godine kada se zaposlio u Raiffeisen stambenoj štedionici, na poziciji izvršnog direktora Riznice, financija i računovodstva te je imenovan prokuristom s ovlaštenjem za zastupanje kompanije u svim aspektima poslovanja. Osim odgovornosti za rad cijelog odjela, koji se sastojao od poslova Glavne knjige štedionice, analitičkog računovodstva, obračuna plaća te izvješćivanja i analize, zaduženja su mu bila i poslovi  controllinga, izrade budžeta, planova poslovanja te izrade izvješća za Upravu i Nadzorni odbor kao i upravljanja aktivom štedionice u iznosu od više od dvije milijarde kuna.

Od 2003. godine do prelaska u Raiffeisen Invest obavljao je i funkciju direktora tvrtke Raiffeisen nekretnine i financijsko savjetovanje d.o.o., osnovane od strane Raiffeisen Bausparkasse Wien Gmbh.