Vijesti

28. lipnja 2010.

Najava 4. međunarodne konferencije fondovske industrije

Najava 4. međunarodne konferencije fondovske industrije

Od 07. – 09. studenog ove godine u Splitu će se održati 4. međunarodna konferencija fondovske industrije pod nazivom “Investicijski management poslije krize?“.

Od 07. – 09. studenog ove godine u Splitu će se održati 4. međunarodna konferencija fondovske industrije pod nazivom “Investicijski management poslije krize?“. Konferenciju zajednički organiziraju Udruženje društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava te Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Najznačajnije teme Konferencije su aktivnosti i perspektive fondovske industrije u Hrvatskoj u svjetlu provedbe Programa gospodarskog oporavka, stanje i potencijali industrije investicijskih fondova s posebnim naglaskom na fondove rizičnog kapitala, alternativni oblici ulaganja, trendovi u razvoju i akutni problemi europskih mirovinskih fondova te bogatstvo njihove različitosti, generacijski portfelji mirovinskih fondova i drugo. Na konferenciji će se raspravljati o makroekonomskim i institucionalni uvjetima poslovanja fondovske industrije u Hrvatskoj te o aktualnim stručnim pitanjima na europskoj i globalnoj razini. Naglasak će biti na stručnim pitanjima upravljanja portfeljma, po čemu je konferencija već prepoznata u struci.

Sudionici Konferencije bit će vodeće osobe hrvatske i šire regionalne fondovske zajednice, zatim predstavnici izdavatelja i državnih institucija, vodeći hrvatski i europski analitičari, stručnjaci te fond menadžeri.

Detaljne informacije vezane uz Konferenciju dostupne su na sljedećem linku: http://www.globtour.hr/IFMC2010