Vijesti

16. svibnja 2011.

Raiffeisen PORTFOLIO – nova usluga upravljanja imovinom

Raiffeisen PORTFOLIO – nova usluga  upravljanja imovinom

Usluga Raiffeisen PORTFOLIO namijenjena je svima koji brigu o upravljanju imovinom žele prepustiti profesionalnom timu, pri čemu su klijentima na raspolaganju tri različita modela ulaganja.

Raiffeisen Invest, društvo za upravljanje investicijskim fondovima upotpunjuje ponudu visokospecijaliziranom uslugom upravljanja imovinom  Raiffeisen PORTFOLIO.

Usluga Raiffeisen PORTFOLIO namijenjena je svima koji brigu o upravljanju imovinom žele prepustiti profesionalnom timu, pri čemu su klijentima na raspolaganju tri različita modela ulaganja. Raiffeisen Private odlikuje prilagodba individualiziranoj averziji prema riziku putem četiri različita modela ulaganja koji se razlikuju prema investicijskim cijevima ulagatelja. Raiffeisen Money Market je model kojeg karakterizira ulaganje pretežno u niskorizične instrumente novčanog tržišta s ciljem očuvanja vrijednosti imovine, dok je Raiffeisen Tailor Made model koji pored visoko individualiziranog pristupa nudi najviši stupanj fleksibilnosti.

Novost u ponudi Raiffeisen Investa u skladu je s najavama za širenje ponude te predstavlja rezultat kontinuiranog razvoja, unaprjeđenja poslovanja te podizanja kvalitete usluge na novu razinu. Raiffeisen Invest će i dalje ostati dosljedan u provođenju investicijske politike koja je vođena najboljim interesima ulagatelja, a fondovima će upravljati temeljem načela sigurnosti, profitabilnosti, likvidnosti i podjele rizika.

Sve informacije o usluzi Raiffeisen PORTFOLIO dostupne su  klikom na sljedeći link.