Proslava 18. godišnjice otvaranja prve RBA poslovnice u Puli

29.09.2017

Danas je u Puli održana proslava 18. godišnjice otvorenja prve regionalne poslovnice RBA izvan Zagreba. 

 

Danas je u Puli održana proslava 18. godišnjice otvorenja prve regionalne poslovnice RBA izvan Zagreba. Svečanu proslavu predvodio je Ivan Žižić, član Uprave RBA s Hrvojem Budakom, direktorom Regije za poslovanje s pravnim subjektima,  Nikodemom Flego, direktorom Regije za poslovanje sa stanovništvom, Tonijem Jurčićem, izvršni direktorom Gospodarstva i poduzetništva u regijama, dok su svečanost uveličali i brojni drugi uzvanici.

Prva poslovnica RBA u Puli započela je s radom 1999. godine, a nedugo zatim uslijedilo je otvaranje još jedne poslovnice. Svečana proslava 18. godišnjice održala se u prisustvu klijenata i zaposlenika Banke, koji su i zaslužni za dugo i uspješno poslovanje. Svečano druženje svojim su prisustvom uveličali i predstavnici dječjeg doma za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi „Dječji dom Ruža Petrović“, koji je ujedno primatelj donacije od 15 tisuća kuna, za potrebe opremanja prostora adekvatnim namještajem prilagođenim dobi djece i mladih.

Uz već spomenute predstavnike Raiffeisen banke, proslavi su prisustvovali Jasna Jaklin Majetić – predsjednica Hrvatske gospodarske komore (Županijske komore Pula), Vesna Sajić – pročelnica Upravnog odjela za financije i opću upravu grada Pule, Eros Sorić – tajnik Hrvatske obrtničke komore (Obrtničke komore Istarske županije), Cinzija Zubin – voditeljica područnog ureda za Istru HBOR-a te Mladen Kosanović – psiholog iz Dječjeg doma.

Nakon uvodnog dijela te pozdravnog govora od strane Jasne Jaklin Majetić i Vesne Sajić, posjetiteljima se obratio Žižić te se tom prilikom zahvalio klijentima na ukazanom povjerenju, no i kolegama koji su zaslužni za uspješno poslovanje, dok je Nikodem Flego pohvalio dugogodišnju suradnju s gradom Pula.

Ivan Žižić je istaknuo sljedeće: „Poslovnica Raiffeisen banke u Puli svoja je vrata klijentima prvi put otvorila 1999. godine. Obilježavanje 18 godina poslovanja vrijedno je postignuće, te moram napomenuti da je otvaranje ove poslovnice bio za nas poseban događaj, s obzirom da se radi o drugoj poslovnici Banke, otvorenoj u Hrvatskoj. Upravo je to razlog što će ova poslovnica uvijek imati posebno mjesto i značaj za Banku. Danas u Puli poslujemo putem dvije poslovnice te ćemo i dalje težiti pružanju najbolje usluge našim klijentima. Želio bih zahvaliti svim našim klijentima na ukazanom povjerenju i istaknuti da ćemo i dalje činiti sve kako bismo poslovali u skladu s potrebama i očekivanjima naših klijenata. Također, iskorištavam ovu priliku da zahvalim svim kolegama koji su zaslužni za rezultate koje postižemo i što je najvažnije, koji su na raspolaganju našim klijentima“, zaključio je Žižić.

Nakon obraćanja Žižića, gostima se obratio Nikodem Flego te istaknuo: „Svih ovih godina u Puli smo zajedno s vama i uz vašu pomoć rasli te sazrijevali I na kraju postali "punoljetni". Biti punoljetan podrazumijeva zrelost i odgovornost te smo zato smo uvijek nastojali, a nastojat ćemo i nadalje, uvažavati sve vaše potrebe, osluškivati vaše sugestije, ali i primjedbe, jer iz njih učimo i postajemo bolji. U Puli smo prepoznatljivi već 18 godina I uz vašu pomoć, želimo biti simbol kvalitete usluge i brige za klijente. U tom smislu, mogu u svoje ime i ime svih kolegica i kolega, dati obećanje da ćemo i ubuduće davati sve od sebe da ostanemo Banka isključivo zadovoljnih klijenata“, zaključio je Flego.

Raiffeisen banka je  u više od dvadeset godina svog poslovanja u Hrvatskoj postala sinonim za visoku kvalitetu usluge, dostupnost, jednostavnost i fleksibilnost, te prepoznata kao banka zadovoljnih klijenata. Prva RBA poslovnica u Puli, ukupno druga po redu otvorena poslovnica od osnutka Raiffeisen banke u Hrvatskoj, otvorena je prije punih 18 godina, sada već daleke 1999. godine. U međuvremenu je u Puli otvorena još jedna RBA poslovnica, i to u Ulici 43. istarske divizije 2.