Dnevne cijene i prinosi
Fond | Dan | Udjel (EUR) | % dnevno |
---|---|---|---|
Raiffeisen Flexi Bond kratkoročni obveznički | 30.04. | 13,5276 | -0,0229 |
Raiffeisen Flexi Sustainable Bond kratkoročni obveznički | 30.04. | 105,3718 | -0,0672 |
Raiffeisen Classic | 30.04. | 102,6918 | -0,1168 |
Raiffeisen Harmonic | 30.04. | 122,5654 | -0,1596 |
Raiffeisen Sustainable Solid | 30.04. | 106,3614 | -0,4660 |
Raiffeisen Sustainable Mix | 30.04. | 105,9427 | -0,7200 |
Raiffeisen Sustainable Equities | 30.04. | 130,6024 | -1,1283 |
Raiffeisen Eurski Val 2025 Bond | 30.04. | 100,2073 | -0,0138 |
Raiffeisen EUR 2025 Bond | 30.04. | 102,8706 | -0,0272 |
Raiffeisen EUR 2025 Bond II | 30.04. | 102,4937 | -0,0297 |
Raiffeisen EUR 2027 Bond | 30.04. | 99,9219 | -0,1101 |
Raiffeisen Wealth | 30.04. | 98,5126 | -0,2494 |
Fond | Dan | Udjel (USD) | % dnevno |
Raiffeisen Flexi USD kratkoročni obveznički | 30.04. | 104,9842 | -0,0506 |
Raiffeisen USD 2026 Bond | 30.04. | 92,1496 | -0,1538 |
Raiffeisen vijesti
Raiffeisen Classic fond osvojio Top of the Funds nagradu Hrvatske gospodarske komore
Raiffeisen Classic proglašen je najboljim obvezničkim otvorenim investicijskim fondom u 2023. godini.
Suzana Žabsky Trbojević gost predavač na Ekonomskom fakultetu
Povodom obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca Raiffeisen Invest je sudjelovao u edukacijskim aktivnostima.
Novi fond Raiffeisen EUR 2027 Bond započinje s radom
Nakon uspješnog završetka početne ponude novi fond Raiffeisen EUR 2027 Bond započinje s radom.
Istraživanja
Čelnik Fed-a odbacio mogućnost dodatnog povećanja kamatnih stopa
Američki Fed je na zadržao ključne kamatne stope u rasponu 5,25%-5,50% na jučerašnjem zasjedanju, kako je i očekivano.
Globalna dionička tržišta pod utjecajem objava rezultata kompanija
Cijene dionica na američkom tržištu rada porasle su u ponedjeljak što je pozitivna reakcija tržišta na solidne objavljene rezultate kompanija u prvom tromjesečju ove godine iako bojazni da bi Fed mogao zadržati visoke kamatne stope dulje vrijeme još uvijek postoje.