Bez izlazne naknade za ulaganja u Raiffeisen investicijske fondove u svibnju

02.05.2018

Promotivna akcija bez izlazne naknade za sva ulaganja u Raiffeisen investicijske fondove produljena je do kraja mjeseca svibnja

 

Raiffeisen Invest d.o.o., društvo za upravljanje UCITS fondovima donijelo je odluku o produljenju promotivne akcije u kojoj neće obračunavati ni naplaćivati izlaznu naknadu za sva ulaganja izvršena u otvorene investicijske fondove s javnom ponudom Raiffeisen euroCash, Raiffeisen Classic, Raiffeisen Harmonic, Raiffeisen Dynamic, Raiffeisen Fund Conservative i Raiffeisen Global Equities neovisno o iznosu, valuti i trajanju ulaganja u navedene fondove.

Akcija se produljuje od 30.04.2018. do 30.05.2018.g. do 14:00h, odnosno do 12:00h za fondove Raiffeisen Fund Conservative i Raiffeisen Global Equities te znači da se za sva ulaganja izvršena u tom periodu u bilo koji od navedenih fondova prilikom otkupa tih udjela u budućnosti izlazna naknada neće naplatiti.

Ukoliko u navedenom periodu Raiffeisenbank Austria d.d. uvede drugu promotivnu akciju ili proizvod koji uključuje jedan od navedenih fondova, taj fond će biti izuzet iz ove akcije.