MyInvest

Proširite granice svojih budućih financijskih mogućnosti

MyInvest

Proširite granice svojih budućih financijskih mogućnosti

Saznajte više

Malim iznosima do velikih ciljeva

 

Nemojte čekati neke buduće „velike“ trenutke kako biste svoj život promijenili nabolje. Već danas, čak i s malim ulozima, investirajte u budućnost. Život koji dolazi bit će tako ljepši, sigurniji i ugodniji. Uložite u sebe, svoje najdraže, svoju obitelji, u Vašu i njihovu buduću sreću. Mudro uposlite dio svog novca i neka novac radi za vas.

Što je to MyInvest?

 

MyInvest je vaš investicijski plan. Mjesečno putem trajnog naloga izdvajate iznos koji ulažete u fondove po Vašem izboru. MyInvest se sastoji od više biranih investicijskih fondova koje vam nudimo za ulaganje u svoje bolje sutra. Ovo je prilika da kvalitetno rasporedite svoje financije i dio svojih sredstava uložite u buduće planove. Zamislite to kao mala, redovita izdvajanja koja se kroz vrijeme mogu pretvoriti u značajnija financijska ostvarenja.

Kako uložiti?

Odaberite investicijski fond ili više njih, ovisno o vašim ciljevima i interesima. Sami određujete i visinu i tempo uplata. Ulagati možete već od 15 EUR mjesečno u fond po svom izboru. Možete čak u nekom trenutku odlučiti pauzirati s uplatama pa onda opet kroz neko buduće vrijeme nastaviti s ulaganjima.

Niste nikad prije investirali?

Nema problema! Razmislite o „Metodi prosječnog troška“ s periodičnim fiksnim uplatama. Na taj način smanjujete utjecaj oscilacija cijena na tržištu i smanjujete rizik kupnje udjela u fondu u vrijeme kada su udjeli najskuplji. Najjači efekt ovog pristupa je kod fondova koji imaju snažne oscilacije cijena udjela (npr. dionički fondovi).

Stvorite novu dobru naviku

MyInvest je prilika da odvajate dio mjesečnih primanja umjesto da ih potrošite. Nagrada može biti ostvarenje vaših ciljeva ili pokrivanje neplaniranih troškova u budućnosti.  

KRATKOROČNI CILJ SREDNJEROČNI CILJ DUGOROČNI CILJ
Ljetovanje Uređenje stana Školovanje djeteta/unuka
Servis automobila Kupovina automobila Kupovina većeg stana
Kupnja kućanskih aparata Troškovi školarine Veći standard u mirovini
Pokriće "minusa" po tekućem računu Egzotično putovanje  
Tečaj stranih jezika    

Gdje?

Posjetite nas u vama najbližoj poslovnici gdje možemo zajedno proći ponudu MyInvesta i postaviti temelj vaše nasmijane budućnosti.