Tjedan investicijskih fondova

10.04.2015

Održavanje tjedna investicijskih fondova.

 

Izuzetna nam je čast obavijestiti Vas kako će Raiffeisen Invest sudjelovati u tjednu investicijskih fondova koji će se održati od 14.-19.4.2015. povodom svjetskog dana investicijskih fondova koji se obiljžava19.04.2015.

Događanje je organiziralo Udruženje investicijskih fondova pri HGK, u suradnji sa HGK, a Raiffeisen Invest će istome aktivno doprinjeti kroz edukacije i prezentacije o investicijskim fondovima.

U svim županijskim komorama održat će se seminari namijenjeni poduzetnicima, studentima, učenicima završnih razreda srednjih škola te stručnoj i zainteresiranoj javnosti. Na seminarima će se prezentirati osnovne informacije o investicijskim fondovima u RH i EU, vrste investicijskih fondova, razlozi za ulaganje u investicijske fondove, praktična primjena investicijskih fondova u poslovanju, kako donijeti odluku i pratiti ulaganje u investicijski fond i druga pitanja.
Kako bi se investicijski fondovi dodatno približiti građanima i zainteresiranoj javnosti, u subotu, 18. travnja u vremenu od 10 do 14 sati, na trgovima u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu bit će postavljeni info-pultovi na kojima će predstavnici Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima pri HGK i Hrvatske gospodarske komore pružati informacije o investicijskim fondovima.

Kruna događanja bit će u četvrtak 16. travnja u 10 sati kada će se u Središnjici HGK u Zagrebu održati dodjela nagrada Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima TOP OF THE FUNDS za najbolje otvorene investicijske fondove s javnom ponudom i najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima u 2014. godini s pratećim Okruglim stolom o ulozi investicijskih fondova u svekolikom razvoju.  

Raspored održavanja seminara u županijskim komorama kao i detaljnije informacije o događaju možete pročitati na linku.