Nadzorni odbor Raiffeisen Invest d.o.o.

Nadzorni odbor

 • Christa Geyer - predsjednica Nadzornog odbora
  • Christa Geyer diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beču, smjer Ekonomija i poslovanje. Ima više od deset godina iskustva na poslovima upravljanja imovinom uključujući poslove upravljanja investicijskim fondovima. Od 2011. godine obnaša dužnost Direktorice za poslovanje u centralnoj i istočnoj Europi pri Raiffeisen Kapitalanlage GmbH, a od 2017. godine do danas dužnost Direktorice Centra za kompetenciju RBI Grupe pri Raiffeisen Kapitalanlage GmbH.

 • Višnja Božinović - zamjenica predsjednice Nadzornog odbora
  • Višnja Božinović diplomirala je 1998. godine na Fakultetu za turizam i ugostiteljstvo Sveučilišta u Rijeci. Bankarsku karijeru počela je graditi prije dvadeset godina u Riadria banci d.d., potom u Privrednoj banci Zagreb d.d., te Societe Generale – Splitskoj banci d.d. gdje je obnašala niz menadžerskih funkcija u poslovanju sa stanovništvom, a posjeduje i iskustvo rada u osigurateljnoj industriji koje je stjecala u Croatia osiguranju d.d.  
   U RBA na mjesto članice Uprave dolazi 14 studenog 2018. godine iz Addiko bank d.d. s pozicije izvršne direktorice za upravljanje prodajom i distribucijskim kanalima.
   Dana 7. siječnja 2019. godine, imenovana je predsjednicom Nadzornog odbora Raiffeisen Investa d.o.o.

 • Damir Grbavac - nezavisni član Nadzornog odbora
  • Damir Grbavac diplomirao je 1978. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U Raiffeisen grupaciji zaposlen je od 1997 do 2021 godine kada odlazi u mirovinu.
   Za vrijeme svog radnog staža Damir Grbavac je obnašao više rukovoditeljskih funkcija; Izvršni direktor Sektora investicijskog bankarstva Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), Predsjednik Uprave Raiffeisen Vrijednosnice d.o.o., savjetnik Uprave RBA za investicijsko bankarstvo, a od 2004 godine do odlaska u mirovinu, Damir Grbavac obnaša dužnost Predsjednika Uprave Raiffeisen mirovinskog društva za upravljanje obveznim mirovinskim fondom, odnosno od 2014. Društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima.